Videoer fra undervandsfiskeriet

 

En hel dag ved Mariager Fjord. Havde meget ved at finde fiskene.  Et par enkelte havørreder viste lidt interesse for agnen, men ingen fisk på land denne dag.

Læs mere om fisketuren her


Kameraet blev fisket som et flåd, hvilket er en metode, som jeg ikke før har prøvet. Det er en metode, som jeg skal udforske noget mere i den kommende tid.

Læs mere om fisketuren her


Fangede denne blanke skønhed på Helgenæs, Djursland. Havde lige et par timer inden solen gik ned, og de skulle bruges på kysten. Jeg fandt en ny kystplads sidste vinter, som holdte en del tanglopper og tanglus. Tænkte at den plads skulle have en chance igen.

Fisken vejede 2,0 kg og målte 59 cm. Maven var helt tom!

Læs mere om fisketuren her


Denne dag fiskede jeg på en ca. 3 km lang strækning, hvor bunden stort set var ens hele vejen. Havde flere tilbud på min standart spinnestang, og det gav 2 havørreder. Den ene på 51 cm og 1,3 kg, og den anden på 52 cm og 1,5 kg (billede sidst i videoen).
På denne tur oplevede jeg på et tidspunkt at have en flok havørreder efter mit blink. Jeg skiftede med det samme til kameraet, men der var intet at se. Det er ellers på den måde, at jeg får filmet de fleste havørreder under overfladen, men altså ikke denne gang.
Det mest spektakulær ved denne video er en fladfisk, som angriber kameraet to gange.
Fiskede og filmede på ca. 1 meter vand.

Læs mere om fisketuren her


Østenvinden havde ødelagt det ellers planlagte fiskevand, så der måtte tænkes kreativt. Efter et kig på google maps fandt jeg et sted, som ikke umiddelbart så ud af meget. Men prøves skulle det. Der var en del fisk på pladsen. Desværre var der ikke så mange, der ville med på kameraet. 3 havørreder kom på land, hvoraf de to kom med hjem til familien. billedet af disse fisk ligger til sidst i filmen. 48 og 50 cm. Begge med en vægt på 1,2 kg.

Læs mere om fisketuren her


Efter at have landet min første havørred ved fiskeriet med kameraet (del 1), så gik jeg hurtigt ud i vandet for at filme videre i forventning om, at der var flere havørreder. Det var der… Masser af havørreder! De er knap så interesseret i agnen, men gør sig tilgengæld til fri fotografering. De bedste billeder til dato af havørreder er på denne film.

Læs mere om fisketuren her


Så kom dagen, hvor den første havørred blev siddende på krogen. Den svømmede i en stor stime, hvor en af havørrederne kigger interesseret på kameraet.
Fisken målte 51 cm. og vejede 1,25 kg.

Læs mere om fisketuren her


Der er ikke så mange fisk på denne video, da stimen fra del 1 er trukket væk. Forsøgte mig med et andet sted, men her var der kun én havørred.

Læs mere om fisketuren her


Fandt en stime havørreder i forskellig størrelser. De er interesseret, men er svære at lokke til biddet.
Har forsøgt med langsom gengivelse for at man bedre kan se, hvad der sker, når fiskene svømmer mod agnen.

Læs mere om fisketuren her


En tur til Gjerrild klint. Vi så flere fisk springe fri af vandet. Der var masser af havørreder. Vandet var meget klart og overfladen helt stille. Havørrederne var interesseret i agnen, men utrolig svære at lokke til at hugge.

Læs mere om fisketuren her


Fiskeri under overfladen på kysten. Der er havørreder og hornfisk. Mest aktivitet til sidst i videoen. Nogle fisk følger blinket andre er fuldstændige ligeglade. Enkelte havørreder hugger, men desværre er der ingen, som bliver siddende!

Læs mere om fisketuren her